Kosmetologi

Kasvohoidot

Lähteen taika

Tämä kasvohoito on rentouttava, kattava ja tehokas yhdistelmä hemmottelua ja laitehoitoa.
Monipuoliseen hoitoon sisältyy: ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, ihoa tehokkaasti kosteuttava hyaluronihapponaamio, tehoaineen imeytys ultraäänilaitteella, kasvohieronta, lymfasukat, naamio, happihoito (korkeataajuuskäsittely), tehostenaamio, kulmien värjäys / muotoilu ja silmänympärysihon hoito. Hoidon päätteeksi iho suojataan ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

•Ultraäänen silottava ja kiinteyttävä vaikutus kohottaa kasvonpiirteitä ja kasvot saavat uutta elinvoimaa.
•Lymfasukat vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä helpottaa lihasarkuutta ja -väsymystä.
•Korkeataajuus tasoittaa ihon väriä, elvyttää ihon pintaverenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ääreishermoston toimintaa. Laitteen muodostama otsoni puolestaan taas rauhoittaa ja desinfioi ihon pintaa.
Kosteutta, kirkkautta ja kiinteyttä kasvojen iholle, jalkoja unohtamatta.

Lähteen tuulahdus

Tuulahdus kasvohoidossa otetaan huomioon ihon hoitotarve, hemmottelua unohtamatta. Tuotteina hoidossa käytetään Anna Lotan PRO -ammattikosmetiikkasarjaa. Hoito sisältää nautinnollisen kasvohieronnan.

Lähteen raikas

Hajusteeton kasvohoito. kasvohoidossa otetaan huomioon ihon hoitotarve, hemmottelua unohtamatta. Tähän hoitoon valitaan hajusteettomat Anna Lotan PRO ammattikosmetiikkasarjan tuotteet. Hoito sisältää nautinnollisen kasvohieronnan.

Lähteen kirkas

Kirkastava kasvohoito. Ihon väsymyksen merkkien hoitamiseen. Palauttaa iholle kirkkaan ja terveen sävyn. Tämä hoito on loistava myös auringon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn.

Lähteen puhdas

Lempeästi ihoa puhdistavat erikoiskasvohoidot.
Atraumaattinen ihonpuhdistus on täydellinen valinta jos sinun ihossasi on mustapäitä, mutta et pidä perinteisestä mekaanisesta ihonpuhdistuksesta.
Akneprotokolla on hyvä valinta jos ihossa on tulehduksia ja epäpuhtausongelmaa.
Molemmissa hoidoissa epäpuhtauksia poistetaan iholta lempeästi erikoishoitotuotteita käyttäen "liuottamalla".

Lähteen kosteus

First of All - kosteus ennen kaikkea.
Kosteuden puute on yksi yleisimmistä ongelmista ihossa. Kaikki ihotyypit hyötyvät kosteuden lisäämisestä ihoon.
Anna Lotan PRO -sarjan ainutlaatuinen First of All -kasvohoito antaa ihollesi uskomattoman hyvän olon tunteen ja välittömät tulokset: ihosi on hoidon jälkeen rauhallinen, tasainen ja täynnä kosteutta.
First of All -kasvohoito perustuu ainutlaatuiseen Cold Hydration -menetelmään, jossa ihoa hellitään biomimeettisillä, ihon luonnollisten ainesosien kaltaisilla kosteuttajilla: Hyaluronihapolla ja elektrolyyteillä.

Nuoruuden lähde

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä. Ihon vitamiinivarastoja täydentävä, energisoiva, välittömästi kiinteyttävä hoito väsyneelle, veltostuneelle ja voimakasta kohotusta kaipaavalle iholle. Hoito sisältää nautinnollisen kasvohieronnan, joka kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä.

Lähteen analyysi

Kiinnostaisiko sinua selvittää ihosi kunto? Analyysihoidossa sinulle kerrotaan kuinka ihosi voi. Hoito sisältää 30 min kasvohoidon, jonka aikana käydään läpi sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Lopuksi saat ihoanalyysikortin, hoitosuunnitelman ja suositukset sinulle sopivista tuotteista.

Lähteen kuningas

Suunniteltu miehen ihon haasteisiin ja tarpeisiin. Myös muut hoitomme sopivat miehille.

Kosteuttava, syväpuhdistava ja stressiä lievittävä hoito. Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitoneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan rasvan, talin ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta. Hoito sisältää nautinnollisen kasvohieronnan.

Rubiinikuorinta

Exfosil Ruby Rubiinikuorinta!
Luonnollinen vaihtoehto mikroneulaukselle ja timanttihionnalle.
Kosmetologin tekemä erikoiskuorinta joka poistaa kuolleen solukon, aktivoi ihon uusiutumisprosessia, kirkastaa ja pehmittää ihoa.
Sarjahoitona saavutetaan tehokas uusiutuminen ja hoito onkin mitä ihanteellisin ikääntyvälle iholle (juonteet, kiinteytyminen) ja aknearville.
Käsittely tehdään 4 viikon välein
3 - 5 kertaa, hoidon tavoitteesta ja ihon rakenteesta riippuen.
Kaikki tuotteen sisältämät ainesosat ovat luonnollista alkuperää.
Kuoriva vaikutus perustuu rubiini- ja kvartsikiteisiin. Öljypohjana tuotteessa ovat jojobaöljy ja skvaleeni (oliiviöljystä).
Hoidon kuluessa ihoa hierotaan 1 - 2 minuuttia / alue Exfosil Ruby -massalla.
Käsittely tuntuu iholla pienenä pistelynä. Kun ihoa on hierottu, imeytymätön osa massasta poistetaan iholta. Rubiinikiteet jäävät ihon pintakerroksiin ja käynnistävät ihon uusiutumisprosessin. Kiteet poistuvat ihosta luonnollisen uusiutumisprosessin myötä 1 - 3 päivässä.
Iho saattaa punoittaa muutaman päivän ajan käsittelyn jälkeen. Rubiinikiteet tuntuvat ihossa 1 - 2 päivän ajan, ihoa kosketeltaessa.
Käsittelyn voimakkuudesta ja ihon rakenteesta riippuen iho voi hilseillä viikon kuluessa - yleensä kolmantena / neljäntenä päivänä.
Käsittelyyn yhdistetään kotihoitotuotteet, jotka tukevat ihon uusiutumista


Käsihoito

Hoidossa pehmitetään iho kuplivassa kylvyssä, siistitään ja hoidetaan kynnet ja kynsinauhat, kädet kuoritaan kyynärpäihin asti, kynnet lakataan ja kädet hierotaan kosteuttavalla voiteella.


Jalkahoidot

Jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito yhdistettynä todella rentouttavaan jalkahierontaan.
Sisältää lämpimän jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä ja raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, sekä pitkän 15min rentouttavan hieronnan jaloille. Sisältää varpaankynsien lakkauksen.
Valittavissa myös jalkahoito ilman lakkausta.

Jalkojen hemmotteluhoito

Hoidon aluksi jalkojen iho kuoritaan ja puhdistetaan lämpimillä pyyhkeillä. Jaloille tehdään nautinnollinen kuumakivihieronta.
Hoito pehmentää ihoa, lämmittää kylmiä jalkoja, keventää askelta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Varpaankynsien geelaus ja vaurioituneen kynnen korjaus

WILDE PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Geelillä voidaan korjata vahingoittuneita varpaankynsiä sekä peittää värjäymiä, ja siitä voi olla apua myös esimerkiksi sisäänkasvaneiden kynsien hoidossa tai suojana uudelle kasvavalle kynnelle. Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniit ranskalaiset, värilliset, luonnolliset tai koristellut geelaukset.

Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein.

Varpaankynsien kestolakkaus

Kestolakkaus on kuin kynsilakka, mutta se on pidempi kestoinen ja suojelee luonnonkynttä. Kestolakkaus ei pidennä omaa kynttä eikä sillä muotoilla kynnen mallia. Kynsistä voidaan tehdä ihanan värikkäät tai lakata ranskalaisittain. Voidaan yhdistää jalkahoidon kanssa.
Kestolakkaus kestää vähintään 3 viikkoa varpaiden kynsissä.

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja hygieninen karvanpoistomenetelmä, jossa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, karvanpoistoon tarkoitetulla sokerimassalla. Säännöllisesti tehtynä sokerointi hidastaa karvankasvua, ohentaa ja pehmentää karvaa. Hyvä sokerointiväli karvankasvusta ja halutusta loipputuloksesta riippuen on 3-6 viikkoa.

Laitekasvohoidot

Timanttihionta

Timanttihionta laitehoito on ihoa tasoittava, uudistava, kirkastava ja tukkeumia sekä epäpuhtauksia poistava hoito. Timanttihionta auttaa pintaryppyihin, pinnallisiin aknearpiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoidossa ihon kuollut pintasolukerros poistetaan alipainekompressorin aikaansaaman imun ja imuun yhdistetyn timanttisen hoitopään avulla, jolloin ihosta tulee puhdas, sileä ja vastaanottavaisempi. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoista 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

  Ultraääni ihonpuhdistus ja korkeataajuus käsittely

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitoneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan rasvan, talin ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Korkeataajuus tasoittaa ihon väriä, elvyttää ihon pintaverenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ääreishermoston toimintaa. Laitteen muodostama otsoni puolestaan taas rauhoittaa ja desinfioi ihon pintaa.

Kiinteyttävä ultraääni

Väsynyttä ihoa kiinteyttävä ja elvyttävä hoito. Kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu verenkierron ja solujen aineenvaihdunnan virkistyessä. Ultraääniaallot tehostavat myös vaikuttavien aineiden imeytymistä syvemmälle ihoon. Ultraäänen silottava ja kiinteyttävä vaikutus kohottaa kasvonpiirteitä ja kasvot saavat uutta elinvoimaa.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidoista 3-6 kertaa 1-2 viikon välein.

Kosteuttava laitehoito

Tämä hoito antaa iholle elinvoimaa, tasapainottaa kosteusköyhän ihon, rauhoittaa epämukavaa tunnetta ihossa sekä vie kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä, heleä ja hyvinvoiva.  

Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran avulla. Laite stimuloi kasvojen lihaksia, lisää ihosolujen biologista aktiivisuutta, syväpuhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti imeyttämälllä hyaluronin ihoon.  


SPA ja vartalohoidot

Kosteuttava vartalohoito

Ihanan rentouttava ja aisteja hivelevä hoitoelämys koko vartalolle. Ihoa hellitään kuorinnalla ja puhdistetaan lämpimillä kääreillä. Iholle levitetään runsas kerros ihania kasviöljyjä ja -uutteita sisältävä voide, joka "sulaa" ihollesi vartalohieronnan aikana. Ihostasi tulee samettisen pehmeä ja sileä.  Antaudu hemmotteluun ja anna arkisten murheiden kadota mielestäsi. 

 Kuumakivihieronta

Käytämme kuumakivihieronnassa eri kokoisia kiviä erilaisilla tekniikoilla, aina hierottavan kehonalueen mukaan. Lihaksia todella työstetään lämpimien kivien ja runsaan hierontavoin avulla. Kivien lihaksiin siirtämä lämpö laukaisee lihasjännityksiä ja aktivoi aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.   

Syys- ja talviaikaan aivan ihana hoito. 

Bambuhieronta

Hieronnassa koko keho käsitellään lämpimien bambukeppien ja öljyn avulla. Vartalon ihoa ravitseva öljy hoitaa kuivaa ja veltostunutta ihoa. Lämpö ja venyttävät otteet tekevät hieronnasta miellyttävää vaikkakin erittäin tehokasta. Bambuhieronta on rentouttava, rauhoittava, tehokkaasti lihaskireyksiä avaava ja nestekiertoa aktivoiva. Rentouttavan vaikutuksensa ansiosta hieronta poistaa stressiä sekä antaa yleisen hyvän olon tunteen.

Syys- ja talviaikaan aivan ihana hoito.

Aromaterapia

Rauhoita mielesi. Aromahoito vie sinut luonnonmukaisten eteeristen tuoksujen saattelemana täydelliseen mielen ja kehon harmoniaan.  Hieronta tehdään koko vartalolle kevyin liikkein ja hoidossa käytettävät öljyt valitaan juuri sinulle ja sinun tilanteeseesi soveltuen. 

Kiinteyttävä ultraäänihoito

Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja edistää kudosten uudistumista. Poistaa paikalleen juuttuneita neste- ja kuona-ainekertymiä ja iholla usein esiintyvä kuhmurainen selluliitin pinta silenee.

Kiinteyttävä ultraäänihoito tehdään valitsemallesi alueelle (reidet edestä, reidet takaa, vatsa tai olkavarret).

Alueelle tehdään aineenvaihduntaa aktivoiva ja epäpuhtauksia poistava kuorinta, alue käsitellään kiinteyttävällä ultralla ja lopuksi tehdään kiinteyttävä, pehmentävä ja kosteuttava vartalonaamio.

Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla, 2-3 kertaa viikossa.

Puron solina

Kokonaisvaltainen aisteja hivelevä hoitoelämys.

Hoito alkaa kivasti kuplivalla ja virkistävällä jalkakylvyllä. Jalkojen iho saa pehmentävän kuorinnan ja askelta keventävän jalkahieronnan. 

Kuumien kivien lämpö ja hieronta hellivät selkää. Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännitystä, kohottaa mielialaa ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa.

Rentoutushetken viimeistelee ihosi tarpeiden mukainen kasvohoito ja lempeät kasvohierontaliikkeet.

Selän ihonpuhdistus

Selkään tulee helposti epäpuhtauksia. Silloin on hyvä kuoria iho ja puhdistaa epäpuhtaudet. Teemme selän pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni puhdistuksen, savinaamion ja lopuksi levitämme hoitovoiteen.

​Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.  

Bellabaci imukuppihieronta

Bellabaci-hoitomenetelmä perustuu muinaiseen kiinalaiseen kuivakuppaukseen ja imukuppihierontaan. Bellabaci-hoitomenetelmässä on kysymyksessä tähän päivään tuotu, modernisoitu hoitomenetelmä, joka on kokonaisvaltainen ja luonnollinen, kauneutta ja terveyttä edistävä konsepti, jossa otetaan huomioon koko kehon tasapaino. Hoitomenetelmässä käytetään lääketieteellisesti valmistettuja silikonisia imukuppeja sekä hoidon tehostamiseksi aromaterapeuttisia hoitoemulsioita ja -öljyjä.

Bellabaci-hoitomenetelmässä hoidettavalla alueella käytetään välittäjäaineena Bellabaci-hoitotuotetta hoidon tehostamiseksi ja imukupin liikuttelun helpottamiseksi. Hoidon teho perustuu imukupin alipaineeseen. Imukuppiin muodostuva alipaine aktivoi pehmytkudosta ja vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Bellabaci-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan alipaineen avulla ylöspäin. Hoitotuotteet on suunniteltu siten, että jokaisen hoitotuotteen sisältämät ainesosat hoitavat kyseistä hoitoaluetta.

Bellabaci-hoitomenetelmä vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta, poistaa kehon kuona-aineita, vapauttaa lihasjännityksiä, tehoaa kuin syväkudoshieronta, aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti.