Hieronta ja hyvinvointi

Hieronta ja hyvinvointi

Hieroja Sari yhdistelee hieronnassaan klassisen ja urheiluhieronnan otteita, mobilisointia, faskiakäsittelyä sekä passiivisia, että aktiivisia venytyksiä.

Sarille maksuvälineen käy myös e-Passin hyvinvointisaldo ja
Smartumin hierontasaldo. 

Urheiluhieronta


Urheiluhieronta on terapeuttista hierontaa, joka on suunniteltu parantamaan tai ylläpitämään lihaskuntoa, liikkuvuutta, liikkeen laatua ja suorituskykyä. Hieronnan tarkoituksena on parantaa ja ylläpitää lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja toimintaa. Hieronta auttaa myös lievittämään vammojen aiheuttamia lihasjännitystä ja kipua, sekä edistämään lihasten ja nivelten nopeampaa paranemista. Urheiluhieronta voi myös auttaa urheilijoita saavuttamaan paremman suorituskyvyn.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamenetelmä, joka käyttää liikkeitä ja tekniikoita, kuten sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Klassisen hieronnan tarkoituksena on poistaa stressiä ja lihasjännitystä sekä parantaa verenkiertoa ja lihasten elastisuutta. Hieronta voi myös auttaa lievittämään kipua, jännitystä ja epämukavuutta.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia eli refleksologia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Vyöhyketerapia on käsin suoritettavaa hoitoa, jossa sormien ja vyöhykepuikkojen avulla stimuloidaan kehossa olevia heijasteita muun muassa jalkateristä.
Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja on tehokas hoitomuoto, jolla hoidetaan terveyttä. Hyviä hoitotuloksia on saatu esim. stressissä, aineenvaihduntaongelmissa, jännitystiloissa, unettomuudessa, särky- kiputiloissa, sekä migreenissä.
 Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja imunestekiertoa ja toimii kokonaisvaltaisena rentouttavana hoitona.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta tarjoaa syvän rentoutuksen ja stressin lievityksen sekä  auttaa lievittämään lihasjännitystä. Koulutetun hierojan tekemässä kuumakivihieronnassa ei ainoastaan haeta rentoutusta vaan myös käytetään kuumakiviä hieronnan välineenä. Näin saavutetaan lisätuloksia perinteisen hieronnan lisäksi.
Kuumat kivet auttavat laajentamaan verisuonia, rentouttavat lihaksia ja lievittävät jännitystä. Lämpö myös edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
Ihana hoito syys- ja talviaikaan.