Kauneus

Ripsienpidennykset

LUXUSLASHES®  -ripsissä on monta eri pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta. Synteettiset, todella aidon näköiset kuidut kiinnitetään omiin ripsiin yksittäin ja volyymiripsissä useamman kuidun viuhkana. Hybridiripsien teossa käytetään molempia, sekä volyymi että klassisia ripsipidennyskuituja. Ripsienpidennyksillä saat tuuheammat ja pidemmät ripset. Pidennykset ovat erittäin joustavat, pehmeät ja väriltään syvän mustat.
Wienissä kehitetty erikoisliima on hellävarainen ja takaa sen, että ripset pysyvät todella hyvin.

Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus

LUXUSLASHES® Lash lift eli kestotaivutus on omiin ripsiin kemiallisesti tehtävä taivutus, joka kestää 4-6 viikkoa, riippuen ripsien elinkaaresta. Kestotaivutus on helppo tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat sekä pidemmältä näyttävät ripset. Lash lift on hellävaraisempi kuin kotona käytettävä mekaaninen taivuttaja. Kestotaivutus sopii myös herkkäsilmäisille. 

Taivutuksen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa. Uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Voit käyttää ripsiväriä ja meikata, kun sinulla on kestotaivutus. Taivutuksen voi uusia 4 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä. Ripsiseerumin käyttö on suositeltavaa taivutuksen jälkeen. Se uudistaa, kosteuttaa, ja elvyttää karvan luonnollista suojaa.

Kulmien laminointi

LUXUSLASHES® Brow lift eli kulmien laminointi, jolla saadaan luotua tuuheampaa ja näyttävämpää efektiä kulmakarvoihin. Brow liftissä kulmakarvat kammataan uuteen asentoon kasvonpiirteisiin sopivalla tavalla. Erityisellä kampaustekniikalla kulmiin saadaan lisää näyttävyyttä ja volyymia. Hoidon lopuksi kulmat värjätään ja muotoillaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kulmien laminoinnin kesto on yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. karvan laatu ja sen kasvunopeus. Laminointi poistuu luonnollisesti kulmista sitä mukaa kun karvat uusiutuvat.

Voit meikata normaalisti ja käyttää kulmameikkiä kun sinulla on laminointi. Ripsiseerumin käyttö on suositeltavaa laminoinnin jälkeen. Se uudistaa, kosteuttaa, ja elvyttää karvan luonnollista suojaa.

Laminoinnin uusimista suositellaan 4-6 viikon päästä 

 

Meikkaus

Kevyt, kaunistava päivämeikki sopii arkeen, henkilölle, joka ei käytä paljoa meikkiä ja tykkää luonnollisesta, kasvonpiirteitä korostavasta meikistä. Päivämeikissä pohja on kevyempi ja sen lisäksi teemme kevyen silmämeikin, kulmat ja huulet sekä laitamme poskipunaa. Lopputulos on kevyen raikas.

Juhlameikki on kestävä, näyttävä meikki juhlaan. Kaunis meikki saa kantajansa tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja silmät säkenöimään. Meikkipohjasta tehdään kestävä ja peittävä, silmämeikki tehdään useammalla tuotteella ja voimme lisätä ripsiin halutessasi ripsitupsuja. Lisäksi juhlameikkiin kuuluu korostukset ja varjostukset.